verhuur en verkoop van minigravers, graafmachines grondwerken kranen met of zonder machinist
Elboka - verhuur en verkoop van minigravers, graafmachines, kranen met of zonder machinist, grondwerken
Over elboka - Onze start in verhuur en verkoop van minigravers en uitvoering van alle grondwerken, historiek van ons bedrijf Verhuur van minigravers, graafmachines, kranen met of zonder bediening Verkoop van minigravers, graafmachines, kranen met of zonder bediening Transport van minigravers, graafmachines, kranen met of zonder bediening grondvervoer Onze activiteiten - alle grondwerken, graafwerken openbare werken of graven van kelders Contacteer Elboka verkoop verhuur van minigravers graafmachines, grondwerken, vervoer van grond en graafmachines

Over Elboka

Elboka Nv staat voor kwaliteit en service in “de wegenbouw” en dit in de ruimste zin van het woord. In 1978 zag Elboka het levenslicht. Ondertussen is het bouwbedrijf steeds blijven groeien door zijn activiteiten te diversifiëren.

Zo kan u vandaag bij Elboka terecht voor diverse diensten zoals verkoop en verhuur van minigravers van het merk Takeuchi. Andere activiteiten omvatten grondwerken voor zowel grote als kleine projecten. Transport van kranen en andere machines en materialen maken de cirkel rond en zorgen ervoor dat Elboka voor uw project de geknipte partner is.

Neem dus zeker even contact op met onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en maken graag even tijd voor u vrij.

Over Elboka verhuur en verkoop van minigravers takeuchi, grondwerken en transport van graafmachines

 

Contacteer Elboka - Verhuur en verkoop van minigravers en grondwerken
Verhuur verkoop van minigravers graafmachines grondwerken
Minigravers, kranen en graafmachines te huur
 
Minigravers, kranen en graafmachines te koop
Elboka minigravers en kranen grondwerken
Webdesign by New-Media Group bvba