De juiste graafmachine voor elk project, met of zonder machinist

Vandaag de dag ligt de focus van Elboka op de verhuur van graafmachines van de gerenommeerde merken Takeuchi en Liebherr, met of zonder machinist. Daarnaast kan je ook op ons rekenen voor uitzonderlijk transport en de verkoop van graafmachines.

  • Eigen technische dienst 
  • Eigen transportdienst 
  • Flexibiliteit 
  • Betrouwbare partner 
  • Kwalitatieve machines 
  • Ervaren machinisten 
  • Uitgebreid machinepark

Elboka: what’s in a name?

Maria Elsermans en Karel Boonen startten in Kasterlee in 1978 de firma Elboka op. De naam Elboka was dan ook snel gekozen.

In 1978 kocht Karel een eerste graafmachine aan voor het uitgraven van kelders en andere grondwerken,maar besefte al snel dat er heel veel werk was en nam snel enkele extra medewerkers aan. 

Nu, 45 jaar later, sturen zoon Ronny Boonen en schoonzoon Luc Van Ende ELBOKA in de juiste richting. Met meer dan 45 vakbekwame machinisten/chauffeurs, 2 dispatchers, een eigen servicedienst en een zeer uitgebreid machinepark is Elboka een gevestigde waarde in de Kempense bouwsector.

Ervaring, flexibiliteit en een geweldig machinepark

Elboka bestaat dus al meer dan 45 jaar en is dé go-to partner voor de verhuur (en verkoop) van graafmachines, met of zonder machinist. 

We verhuren enkel de beste machines van de merken Takeuchi en Liebherr. Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten! Daarom investeren wij voortdurend in de vernieuwing van ons machinepark. 

Daarnaast kunnen wij elke dag opnieuw rekenen op de inzet van onze ervaren machinisten die elk project weer tot een goed einde brengen. 

Bij technische problemen kunnen wij steunen op onze eigen servicedienst die meteen ter plaatse kan komen om de problemen op te lossen.

Graafmachine huren?

Bekijk ons aanbod

Graafmachine kopen?

Bekijk ons aanbod

Wat we doen: grondwerken

Ontdek meer