Takeuchi TB295W

Gewicht 10091 kg
Hoogte 3 m
Breedte 2.3 m

Motorvermogen 85 kW
Aantal cylinders 4
Capaciteit brandstoftank 162 l

Max. graafdiepte 4.11 m
Max. graafbereik op het maaiveld 7.77 m
Max. uitstorthoogte 6.48 m

Takeuchi TB295W

Tarieven

Langer Op aanvraag

Productomschrijving

MOBIELE EN MULTIFUNCTIONELE PRODUCTIEKRACHT.

De Takeuchi 295W heeft veel hef- en graafvermogen in huis. Deze mobiele kraan is standaard uitgevoerd met een verstelbare, driedelige giek (two piece boom). Hierdoor wordt het maximale graafbereik vergroot, dit maakt ‘kort op de machine werken’ mogelijk.

Bij een eerste aanblik van de Takeuchi TB295W verrassen de ronde vormen van de bovenwagen. Het totale concept biedt met zijn compactheid en het relatief lage gewicht een alternatief voor de traditionele 14-tons mobiele kraan.
Door de korte cyclustijden compenseert deze mobiele kraan zijn iets lagere basiscapaciteit, waardoor het laden van een dumper of vrachtwagen ruim binnen de normen valt die je van een moderne machine mag verwachten.

De riante cabine van de mobiele graafmachine heeft een ruime instap, veel opbergruimte en een radio. Ook beschikt deze over klimaatbeheersing: de airco is compleet regelbaar en er zijn diverse luchtuitstroomopeningen. Naast de ergonomisch verstelbare en luchtgeveerde stoel zijn joysticks geplaatst met proportionele bediening voor de extra functies.

Op de gebruiksvriendelijke boordcomputer van de mobiele kraan zijn de belangrijkste gegevens afleesbaar, zoals de motoren hydrauliektemperatuur en de brandstoftankinhoud. Ook kunnen de liters van de drie extra hydraulische functies worden ingesteld door middel van deze LCD kleurenmonitor.

Deze mobiele kraan is ideaal voor aannemers, sloop, afval, stratenmakers en grondverzet.

Vraag je offerte aan

Hier kun je je offerte voor het huren van de Takeuchi TB295W aanvragen. Je aanvraag wordt direct doorgestuurd naar één van onze machine specialisten. Heb je vragen of je wil je de prijzen weten voor aanvullende opties, geef dit dan gerust aan bij ‘opmerkingen'.

Contactgegevens

Verhuurperiode

Werfadres

Opmerkingen

Takeuchi TB295W

Productfoto Takeuchi TB295W