Verhuur van minigravers en graafmachines

Verhuur van minigravers en graafmachines

Met meer dan 50 verschillende soorten graafmachines van 1 tot 45 ton te huur kunnen we elk project tot een goed einde brengen. Daarnaast verhuren wij ook nog diverse grondverzetmachines zoals bulldozers, tractoren, hoogtewerkers, … Al onze machines kunnen uitgerust worden met verschillende bakken en breekhamers. De machines worden verhuurd met of zonder machinist; dat kies je volledig zelf.

  • Korte of lange projecten 
  • Modern machinepark 
  • Ervaren machinisten 
  • Snel schakelen 
  • Flexibiliteit 
  • Eigen transportdienst 
  • Betrouwbare partner

Graafmachines tot 14 ton: Takeuchi

Voor projecten tot 14 ton vertrouwen wij altijd op machines van Takeuchi. Dit is een toonaangevens, Japans merk met meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Zij produceren meer dan 20 000 machines per jaar en behoren daarmee tot de absolute top van de minigravers en rupsladers.

Takeuchi: niks dan voordelen

De graafmachines van Takeuchi zijn ontworpen voor precisie en efficiëntie en bieden een uitstekende prestatie op elke werklocatie. Hun sterke, stille motoren voldoen altijd aan de laatste emissie eisen. Daarnaast gebruiken zij geen kunststof, enkel staalconstructie onderdelen. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur.

Graafmachines in alle vormen en maten

Van kleine minigraafmachines tot grote, beweegbare graafmachines; Takeuchi biedt een uitgebreid aanbod van producten die aan de specifieke eisen van elke klant voldoen. Met hun innovatie technologieën en ontwerpen zijn de graafmachines van Takeuchi uiterst gebruiksvriendelijk en zorgen zo voor minder onderbrekingen en dus minder kosten. 

Zowel voor grotere als kleinere projecten kan je de machines van Takeuchi huren. We hechten veel belang aan flexibiliteit en spelen kort op de bal. Door onze eigen transportdienst zorgen wij ervoor dat de machines snel ter plaatste geraken.

Kwalitatief en degelijk materiaal

De graafmachines van Takeuchi worden vooral gebruikt voor het leggen van kabels en leidingen, het maken van straten, grondverzet en sanering en in sloop en recycling. Ze zijn niet alleen enorm krachtig, maar ook comfortabel en intuïtief. Een plezier om mee te werken voor elke machinist!

Graafmachines vanaf 14 ton: Liebherr

Heb je voor jouw project een graafmachine nodig boven de 14 ton? Dan raden wij een machine aan van Liebherr. 

Liebherr is een wereldleider in de productie van innovatieve graafmachines. Met een lange geschiedenis in de bouw- en mijnbouwindustrie biedt Liebherr een uitgebreid assortiment van hoogwaardige graafmachines voor verschillende toepassingen. 

Liebherr staat bekend om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van zijn producten. Dankzij hun geavanceerde technologieën zijn de graafmachines van Liebherr uiterst efficiënt en zorgen ze voor uitstekende prestaties, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor grotere projecten. Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise, weten zijn graafmachines af te leveren van topkwaliteit. Onze meest ervaren machinisten werken dan ook heel graag met de graafmachines van Liebherr.

Voor elk project een graafmachine

Zowel voor langere als korte periodes kan je bij Elboka een graafmachine van Liebherr huren. Dankzij onze schaalgrootte zijn wij ook zeer flexibel en kunnen we snel schakelen. We hebben dan ook zelf de nodige vervoersmiddelen in huis om onze graafmachines te transporteren. 

Omdat wij betrouwbaarheid belangrijk vinden, werken wij met het Duitse kwaliteitsmerk Liebherr, hét toonbeeld van betrouwbaarheid. Mochten er toch technische problemen opduiken, komt ons eigen serviceteam meteen ter plaatse om de nodige herstellingen uit te voeren.