Takeuchi TB210R

Gewicht 1075 kg
Hoogte 2.19 m
Breedte 0.75 m

Motorvermogen 8.8 kW
Aantal cylinders 3
Capaciteit brandstoftank 14 l

Max. graafdiepte 1.75 m
Max. graafbereik op het maaiveld 3.28 m
Max. uitstorthoogte 2.12 m

Takeuchi TB210R

Werkuren

Bouwjaar 2023

Productomschrijving

SLANK IN ZIJN VORM, BREED INZETBAAR.
Deze compacte en veelzijdige minigraver is ontwikkeld volgens de laatste technieken en kenmerkt zich door een moderne uitstraling. De machine is ideaal voor smalle gangen en levert uitstekende prestaties in kleine ruimtes. Mede door de goede zitpositie en soepele bediening laat deze minigraafmachine zich moeiteloos en comfortabel bedienen.

Het compacte ontwerp van de Takeuchi TB210 R Minigraver laat werken in beperkte ruimte op vrijwel elk terrein toe. De minigraver is ideaal voor smalle gangen en levert uitstekende prestaties.
De smalle bouw van 750 mm maakt de minigraver geschikt voor nagenoeg elke ingang. Zijn 2 rijsnelheden van 2,0 en 3,7 km/h maken de Takeuchi TB210 R Minigraver uniek in zijn klasse.

Het contragewicht van de minigraafmachine draait minimaal 10 cm buiten de uitgeschoven rupsen. De ROPS rolbeugel is geïntegreerd in de minigraver, daardoor steekt deze niet achter de minigraafmachine uit. Aan beide zijden is de servobediening opklapbaar om het op- en afstappen te vergemakkelijken.

Deze machine is ook verkrijgbaar in een hybride variant, de TB210RH.

Vraag je offerte aan

Hier kun je je offerte voor het kopen van de Takeuchi TB210R aanvragen. Je aanvraag wordt direct doorgestuurd naar één van onze machine specialisten. Heb je vragen, geef dit dan gerust aan bij ‘opmerkingen'.

Contactgegevens

Opmerkingen

Takeuchi TB210R

Productfoto Takeuchi TB210R