Takeuchi TB257FR

Gewicht 5840 kg
Hoogte 2.58 m
Breedte 1.9 m

Motorvermogen 39 kW
Aantal cylinders 4
Capaciteit brandstoftank 70 l

Max. graafdiepte 3.89 m
Max. graafbereik op het maaiveld 6.21 m
Max. uitstorthoogte 3.89 m

Takeuchi TB257FR

Werkuren

Bouwjaar 2023

Productomschrijving

COMPACT EN KRACHTIG MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE

De belangrijkste reden om de nieuwe 5,7 tons binnendraaier te ontwikkelen was dat deze voorzien moest worden van een nieuwe motor. De TB257 FR is voorzien van een EU Stage 5 motor incl. roetfilter en voldoet daarmee aan alle wettelijke emissie eisen. Waar weinig plaats is, moet u de beschikbare ruimte optimaal benutten. De binnendraaier combineert een bijzonder kleine draaicirkel met een enorm grote hefkracht. Bovendien biedt hij nog meer voordelen;  qua ontwerp en bouw bevat deze binnendraaier opvallend veel kenmerken van zijn grotere broer, de TB280 FR. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • De binnendraaier is net als de 8 tonner voorzien van een zeer ruime cabine. Deze is een heel stuk breder én langer geworden dan bij zijn voorganger, wat ervoor zorgt dat de machinist meer werkcomfort ervaart.
  • De kiepcabine is drie graden meer kantelbaar dan voorheen. Dit lijkt niet veel; maar hierdoor is een nóg betere toegang tot de service componenten mogelijk.
  • Daarbij is het display groter (5,7 inch) en moderner Je kunt er ook de liters op instellen van de eerste en tweede hydraulische functie.

Een ander belangrijk punt van verbetering bij de ontwikkeling van de TB257 FR was de trekkracht van de rupsen. Deze is met maar liefst 19% verbeterd, waardoor de toegang tot moeilijk begaanbare gebieden sterk wordt vergroot.

De TB257 FR is ook dankzij zijn offset giek ideaal voor het werken in beperkte ruimte: u kunt de volledige giek zijdelings naar rechts bewegen en de giek naar achteren brengen naast de cabine. Hierdoor heeft de minigraver minder plaats nodig aan de voorkant. Een groot bijkomend voordeel van deze constructie is dat het zwaartepunt wordt verplaatst, hierdoor ontstaat een enorm hefvermogen.

Deze rupskraan is ideaal voor aannemers, kabelleggers, stratenmakers en grondverzet.

Vraag je offerte aan

Hier kun je je offerte voor het kopen van de Takeuchi TB257FR aanvragen. Je aanvraag wordt direct doorgestuurd naar één van onze machine specialisten. Heb je vragen, geef dit dan gerust aan bij ‘opmerkingen'.

Contactgegevens

Opmerkingen

Takeuchi TB257FR

Productfoto Takeuchi TB257FR