Takeuchi TB260

Gewicht 5800 kg
Hoogte 2.6 m
Breedte 1.87 m

Motorvermogen 35.5 kW
Aantal cylinders 4
Capaciteit brandstoftank 80 l

Max. graafdiepte 3.89 m
Max. graafbereik op het maaiveld 6.27 m
Max. uitstorthoogte 4.22 m

Takeuchi TB260

Productomschrijving

VEELZIJDIGE 6-TONNER MET KRACHTIGE PERFORMANCE
De Takeuchi TB260 is de eerste 6-tonner graafmachine in de productielijn van Takeuchi. De Takeuchi TB260 midigraver combineert alle gewaardeerde karakteristieken van de Takeuchi grondverzetters – de intuïtieve bediening, de soepele hydrauliek, een krachtige performance en de servicevriendelijke bereikbaarheid.

De graafmachine heeft een aantal belangrijke kenmerken meegekregen van de grotere Takeuchi TB290; zoals de riante cabine met ruime instap en de grotere opbreekkracht. Het afgeronde design zorgt voor een verbeterd zicht op de werkzaamheden en de kleine draaicirkel met verminderde overhang garandeert een uitstekende stabiliteit.

Naast de ergonomische geveerde stoel (met hoofdsteun) zijn joysticks geplaatst met proportionele bediening voor de extra functies. De graafmachine beschikt over een gebruiksvriendelijke boordcomputer waar de belangrijkste gegevens afleesbaar zijn, zoals de motor- en hydrauliektemperatuur en de brandstoftankinhoud. Ook kunnen de liters van de extra hydraulische functies worden ingesteld door middel van deze LCD kleurenmonitor.

De cabine van de midigraver beschikt tevens over een radio en klimaatbeheersing: de airco is compleet regelbaar en er zijn diverse luchtuitstroomopeningen.
Bij de ontwikkeling van deze graafmachine is gedacht aan verschillende veiligheidsvoorzieningen zoals een omhoog gepositioneerde uitlaat, een veiligheidssignalering systeem en een diefstalbeveiligingsfunctie.

Deze graafmachine is ideaal voor aannemers, grondverzet en stratenmakers.

Vraag je offerte aan

Hier kun je je offerte voor het kopen van de Takeuchi TB260 aanvragen. Je aanvraag wordt direct doorgestuurd naar één van onze machine specialisten. Heb je vragen, geef dit dan gerust aan bij ‘opmerkingen'.

Contactgegevens

Opmerkingen

Takeuchi TB260

Productfoto Takeuchi TB260