Avant 755

Hoogte 2.06 m
Breedte 1.31 m

Max. uitstorthoogte 3.1 m

Avant 755

Tarieven

Per dag € 115,00
Per week € 460,00
Per maand € 1 200,00
Langer Op aanvraag

Productomschrijving

Uitstekend rij- en hefvermogen

De Avant 700 serie zijn sterke en uiterst veelzijdige knikladers voor taken waar een hoog hefvermogen en/of rijsnelheid nodig is, toch blijft de machine uiterst compact. De 700 series zijn het perfecte werktuig om straten schoon te vegen of  andere onderhoudswerken op smalle opritten of stadstuinen. Maar ook voor het heffen en verplaatsen van strobalen, transporteren van klinkers of ander materiaal op bouwwerven en in heel wat van andere omstandigheden. Dankzij zijn hoge rijsnelheid en het feit dat hij makkelijk te transporteren is op een aanhangwagen zorgt ervoor dat je je vlot van de ene werf naar de andere kan verplaatsen. 

Dankzij de hoge olietoevoer in het hydraulisch systeem kunnen alle Avant toebehoren gebruikt worden, wat de veelzijdigheid van de machine verder uitbreid. 

Vraag je offerte aan

Hier kun je je offerte voor het huren van de Avant 755 aanvragen. Je aanvraag wordt direct doorgestuurd naar één van onze machine specialisten. Heb je vragen of je wil je de prijzen weten voor aanvullende opties, geef dit dan gerust aan bij ‘opmerkingen'.

Contactgegevens

Verhuurperiode

Werfadres

Opmerkingen

Avant 755

Productfoto Avant 755