Takeuchi TB225

Gewicht 2350 kg
Hoogte 2.43 m
Breedte 1.1 m

Motorvermogen 16.5 kW
Aantal cylinders 3
Capaciteit brandstoftank 31 l

Max. graafdiepte 2.58 m
Max. graafbereik op het maaiveld 4.37 m
Max. uitstorthoogte 2.87 m

Takeuchi TB225

Tarieven

Per dag € 125,00
Per week € 400,00
Per maand € 1 300,00
Langer Op aanvraag

Productomschrijving

DE EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN-ENORM KRACHTIGE TAKEUCHI TB225
Een compacte, makkelijk transporteerbare tweetons minigraver.
Deze twee tonner is ontwikkeld voor terreinen waar nauwe ruimtes en smalle paden geen uitzondering op de regel zijn. De verstelbare onderwagen maakt dit mogelijk. Deze onderwagen kan van 1100 mm tot maar liefst 1500 mm worden uitgeschoven, wat een enorme stabiliteit garandeert tijdens veeleisende werkzaamheden.

Minigravers in deze klasse worden vaak per aanhanger vervoerd.
Steeds vaker vinden controles plaats op totaalgewicht aanhanger, graafmachine en toebehoren. Deze krachtige minigraver is speciaal ontworpen om veilig en zonder overtredingen van het totaalgewicht te kunnen vervoeren naar de gewenste locatie.

De Takeuchi TB225 minigraver is leverbaar met een canopy of een cabine. De cabine uitvoering beschikt over een ruime, luxe cabine met een ergonomisch verstelbare stoel en een soepele proportionele bediening door middel van comfortabele joysticks. Via een multifunctioneel en gebruiksvriendelijk LCD display is het mogelijk om de liters voor de twee extra hydraulische functies in te stellen. De omhoog gepositioneerde uitlaat waarover de Takeuchi TB225 minigraver bezit, is een unieke specificatie in deze graafmachineklasse.
Deze zorgt ervoor dat de uitlaatgassen niet in de directe werkomgeving worden verspreid. Het veiligheidssignaleringssysteem en de slangbreukbeveiliging zorgen ervoor dat je met een veilig gevoel aan de slag gaat op deze alleskunner.

Ideaal voor tuiniers en kabelleggers!

Vraag je offerte aan

Hier kun je je offerte voor het huren van de Takeuchi TB225 aanvragen. Je aanvraag wordt direct doorgestuurd naar één van onze machine specialisten. Heb je vragen of je wil je de prijzen weten voor aanvullende opties, geef dit dan gerust aan bij ‘opmerkingen'.

Contactgegevens

Verhuurperiode

Werfadres

Opmerkingen

Takeuchi TB225

Productfoto Takeuchi TB225