Takeuchi TB335R

Gewicht 3760 kg
Hoogte 2.49 m
Breedte 1.62 m

Motorvermogen 18.2 kW
Aantal cylinders 4
Capaciteit brandstoftank 44 l

Max. graafdiepte 3.2 m
Max. graafbereik op het maaiveld 5.43 m
Max. uitstorthoogte 3.53 m

Takeuchi TB335R

Productomschrijving

De TB335 R is een Takeuchi binnendraaier met een super ruime en enorm comfortabele cabine. Dat zie je bij een binnendraaier niet vaak. 
Meestal moet er door de kenmerkende ingekorte achterkant ingeleverd worden op de ruimte in de cabine.

Je profiteert daarom naast een riante cabine ook van:

  • Opklapbare rijpedalen – waardoor je meer ruimte op de vloer hebt voor je voeten
  • 7 inch monitor touch panel & jog dial knop – wat vrij uniek is in deze machineklasse
  • Airco (optioneel)
  • En een DAB+ radio (incl. handsfree bellen)

Nog een ander voordeel van de TB335 R is dat deze, ondanks zijn kortere achterzijde, ontzettend stabiel is. Door een slimme constructie is het zwaartepunt optimaal gepositioneerd waardoor je lekker kunt werken zonder je druk te maken over de stabiliteit van de machine.

Ook kun je gebruik maken van maar liefst 3 hydraulische functies op de meest complete uitvoering van dit type. Ideaal als je verschillende uitrustingsstukken wilt kunnen gebruiken voor je werkzaamheden. Een mooi bijkomend voordeel qua veiligheid is de standaard slangbreukbeveiliging waarmee de machine is uitgerust.

Verder is de toegankelijkheid van alle servicepunten precies zoals je dat van een Takeuchi gewend bent. De minigraver is uitgerust met veel kappen die je ver kunt openen, zodat je al het nodige onderhoud snel en makkelijk uit kunt voeren.

Vraag je offerte aan

Hier kun je je offerte voor het huren van de Takeuchi TB335R aanvragen. Je aanvraag wordt direct doorgestuurd naar één van onze machine specialisten. Heb je vragen of je wil je de prijzen weten voor aanvullende opties, geef dit dan gerust aan bij ‘opmerkingen'.

Contactgegevens

Verhuurperiode

Takeuchi TB335R

Productfoto Takeuchi TB335R